Mød sweet burlesque

 
 
 
Headmistressann.JPG

Headmistress Ann

Ejer og grundlægger af Sweet Burlesque.

Stilarter: Neo-Burlesque, Showgirl, Charleston, Heels, Streetjazz, Moderne, Jazz, Ballet, ChairDance, ChairWork, Klassisk Burlesque, koreografi & teknik

Kendetegn:

  • Husker alle navne på hendes elever

  • Hendes motivation, høje energiniveau og glæde

Headmistress Ann er en elegant, ekstravagant og passioneret performer og er en af Danmarks mest hårdtarbejdende koreografer. Miss Ann er kendt for hendes udførlige teknik, fængslende scene-tilstedeværelse og høje energi på scenen, mens hun blandt elever er kendt for sit entusiastiske gode humør, store smil og empati for alle - for ikke at nævne hendes sveddryppende opvarminger! Miss Ann har en unik evne til at få alle involveret og til at føle sig velkommen og være en del af Sweet Burlesque familien.

Hun er en sand mester til ansigtsmimik og elsker at udforske og skabe nye, sjove rutiner for hendes elever. Som uddannet fysioterapeut, bruger hun sin viden om kroppen til at styrke sine elevers kropsbevidsthed gennem dans. 

Som ejer af Sweet Burlesque har Miss Ann skabt et koncept til alle kvinder, der ønsker at føle sig sexet, få mere selvtillid og bare have det sjovt, mens de træner.

 

 

Miss Mollie

Stilarter: ChairWork, ChairDance, FloorWork, Streetjazz, Klassisk Burlesque, Neo-Burlesque, AcroChair og koreografi.

Kendetegn:

  • Energisk burlesque dronning, der har evnen til at gøre hård træning til sjov og sexet dans.

Den multi-talentfulde Miss Mollie har danset siden hun var 18 år gammel og siden hun startede Burlesque i 2016, har hun indarbejdet hendes danse baggrund fra jazz, moderne, hiphop og meget mere i hendes undervisning.

Ikke alene er hun en talentfuld danser, hun er også en respekteret fysioterapeut, der ved præcis, hvad der er godt for kroppen og hvordan man får mest ud af sin dans.

Miss Mollie er fræk, men chic og med sin energiske karisma lover hun, at du vil have lige så meget sjov som hende selv i løbet af hendes timer.

Miss Mollie vil underviser 40 + letøvet og ChairWork om torsdagen.

 

 
45.png

Miss Mathilde

Stilarter: Flexibility, Stretch, ChairDance, FloorWork, koreografi, Contortionist og Poledans.

Kendetegn:

  • En divalicious lærer, der vil presse dig til dit absolutte maks og derefter lidt længere!

Som en sand guru af Flexibility lægger Miss Mathilde altid stor vægt på korrekt teknik, der er tilpasset til hvert enkelt niveau. Hun vil hjælpe dig med at få din krop til at bevæge sig på måder, du ikke troede var muligt!

Denne fleksible diva, med en baggrund i pole dancing, pole fitness, contorotion og overordnet fleksibilitet, vil i denne sæson undervise i følgende 3 genre: Flexibility, ChairWork og ChairDance. I disse klasser får du tips om, hvordan du får mest ud af dine stræk og bevægelser, så du får en hurtig og korrekt fremgang.

Mathilde udfordrer dig på dit eget niveau, så du får mest ud af timerne. Du bliver mere smidig, mens du lærer kunsten at bevæge dig langsomt og sexet under dansen.

 

 
missalex.JPG

Miss Alex

Stilarter: Klassisk Burlesque, Charleston, Neo-Burlesque, Street jazz, Chairdance og koreografi.

Kendetegn:

  • Hendes tryllebindende danse moves

Lad dig ikke narre af hendes uskyldige udseende, Miss Alex er en djævel i forklædning og vil forblænde dig med sine fremragende og kreative koreografier fyldt med sass og attitude.

Miss Alex har en baggrund fra standarddans og kender de tekniske aspekter indenfor danseverden. 

Som en erfaren danser bevæger hun sig med elegance og ynde og underviser i mange genrer såsom Street jazz, Jazz, Modern og selvfølgelig Burlesque.

Miss Alex er kendt for sin kærlige og varme personlighed, der kan løfte humøret på enhver regnvejrsdag!

Denne sprudlende diva er en talentfuld danselærer med et stærkt og kreativt udtryk indenfor Burlesque. Hendes timer vil uden tvivl give dig en længsel efter mere!

Miss Alex underviser i Street jazz og Burlesque på begynderniveau.

 

 
45.png

Miss Petrine

Stilarter: Klassisk Burlesque, Heels, Neo-Burlesque, ChairDance, Charleston og koreografi. 

Kendetegn:

  • Når du har prøvet Miss Petrines klasser, vil du blive afhængig og får brug for din ugentlige dosis af denne mousserende showgirl.

Miss Petrine er en vaskeægte Sweetheart med masser af energi! Hendes undervisning er kærlig og sjov, og hun er kendt for hendes vanedannende energi og glitrende glamour. Hun har et talent for at skabe dragende og spændende koreografier, der vil fange publikum og få dem til at tigge efter mere. Miss Petrine har været underviser i Sweet Burlesque siden 2017, og hun sørger altid for, at hendes Burlesque rutiner udspringer af humor, drilleri og masser af bump og grinds.

Med sit varemærke af et smil og fremragende koreografier vil denne frække showgirl få dig til at fortsætte med at danse selv efter timen.

Miss Petrine vil undervise Heels, Burlesque Beginners og letøvet.

 

 
0W5A9281 - low res (1).JPG

Miss Gladys

Vores dejlige Miss Gladys er i øjeblikket på udlandsophold og kommer tilbage efter nytår.


Stilarter: Neo burlesque, Floorwork, Acrochair, Chairdance, Chairwork, Charleston og koreografi

Kendetegn:

  • En klassisk fjerdansende diva, der mestrer kunsten af ansigtsudtryk.

Miss Gladys mestrer kunsten af ansigtsudtryk, som hun har lært gennem sine mange år i danseverden, hvor hun bl.a. har danset Ballroom, Jazz og showdance. Hun ved altid, hvilket ansigt der passer til en bestemt bevægelse, og hendes koreografier er altid fyldt med humor, leg og latter, der fascinerer publikum.

En klassisk trænet showgirl, der “wower” sit publikum og sine elever med sin ultimative teatralske mimik. Denne smukke femme fatale har altid et Es i ærmet, og du ved aldrig hvad du kan forvente i hendes timer udover, at det bliver storslået!

Miss Gladys’ timer er præget af sjov og glamour og hun er ekspert i, at få alle elever til at ligne stjerner.