ofte stillede spørgsmål

Er det strip?

NEJ! Hos Sweet Burlesque stripper vi ikke. Vores udgangspunkt er, at kvinder kan være sexede UDEN at smide tøjet. Det eneste der kan ryge er en handske eller en strømpe men resten bliver på! 

 

Skal man danse i undertøj?

Nej vi danser ikke i undertøj på holdtimerne. Vi danser i almindeligt træningstøj og folk må have det på de har lyst til. Nogle har shorts og nylonstrømper på, andre har hotpants på! 

 

Hvordan udtales det?

Det udtales 'Burlesk' - uden fordanskning ;)!

 

Er det kun for kvinder?

Sweet Burlesque tilbyder kun dansetræning for kvinder for at skabe trygge rammer, hvor kvinder kan udfolde sig uden at tænke over hvem der kigger.

 

Hvad er Sweet Burlesque?

Læs mere om det her

 

Hvad er forskellen på Burlesque og Cabaret?

Det er et rigtig godt spørgsmål! Cabaret er i familie med Burlesque, men er mere begrænset i og med det typisk er et sketchpræget show på en restuarant, hvor mad og drikke serveres og hvor kunstnere er introduceret af en vært. Burlesque derimod er mere bredt og kan udføres overalt. Cabaret kan være alle former for kunstnere såsom dansere, sangere, atleter mm hvor Burlesque ligger sig mere i danseudførelse og satire. 

 

Kan alle størrelser være med?

JA JA og JA :) ALLE er velkomne og alle kvinder bør føle sig sexet og godt tilpas i egen krop NO MATTER THE SIZE!

 

Er det dans?

Ja hos Sweet Burlesque tilmelder du dig danseundervisning. Der bliver lavet koreografier, trænet grundteknikker og opvarmet som gik du på en almindelig danseskole!

 

Bruger I "nipple tassels"?

Nej. Hvis man ser Burlesque på youtube vil du støde på dette men hos os er dette ikke tilfældet.

Hvad er forskellen på Burlesque og Sweet Burlesque?

Hos Sweet Burlesque bruger vi ikke nippel tassels og vi optræder sjældent solo. Den traditionelle burlesque ses oftest i solo form med en enkelt artist, som gennem afklædning optræder og underholder et publikum. Hos Sweet Burlesque bruger vi elementer fra Burlesque såsom tease, forførelse og humor uden brug af afklædning og vi optræder altid i grupper.

Hvor lang er en sæson?

Vores hovdsæson går fra september til start maj. Dvs man deltager på et hold i 8 måneder. Vi tilbyder også halvsæsoner der løber fra september-december eller januar til maj.
Vores sommersæson ligger fra maj til og med juni.

Lukketider

Sweet Burlesque fungerer som en normal danseskole og har dermed lukket i skole ferierne samt på helligdage.

Kan man komme til at optræde med Sweet Burlesque?

Ja alle vores hold får tilbuddet om at deltage på vores årlige juleshow og afdansningsshow, der oftest ligger i april eller maj.