Back to All Events

FRIDAY GROOVE - TWERK EDITION

  • Sweet Burlesque Rønnegade 1, 1th København Ø Denmark (map)

//English below

SWEET BURLY GROOVE / DROP IN CLASS

Hver fredag byder vi op til dans og vi glæder os til at se dig! Burly groove undervisningen vil være anderledes fra gang til gang og kræver ikke fast tilmelding for at kunne deltage på holdet. Du kan nemlig benytte vores klippekort til denne time. Vi vil have forskellige temaer undervejs og hver uge vil det blive annonceret, hvilken træner du kan glæde dig til at bruge din fredag med. Vi lover det aldrig bliver kedeligt!

DENNE UGES BURLY GROOVE:
TWERK EDITION WITH MISS MATHILDE / 17:00-18:00

Lær at twerke og bliv en mester til booty shakes!

Klippekort - 5 klip
500.00
Quantity:
KØB KLIPPEKORT / 5 KLIP


//English

Sweet Burly Groove
Every Friday we invite you to an hour of fun dancing! Burly Groove will be different from week to week and does not require a permanent registration to join. You can instead use our vouchers. We will have different themes throughout the season and every week we will announce which trainer you can look forward to spending your Friday with. We promise that you will never be bored at these Friday classes!

THIS WEEK BURLY GROOVE:
TWERK EDITION WITH MISS MATHILDE / 17:00-18:00

Learn the art of twerk and become a master of booty shaking!