sweet burlesque live shows

LIVE SHOWS

Glamourøs, forførende og humoristisk underholdning,

der slår benene væk under jer

A world class act
— Lolo Brow
Ready for Vegas
— Tempest Rose
 
 
 
 

unik Underholdning i verdensklasse

Sweet Burlesque gruppen er skabt af den rutinerede koreograf Headmistress Ann og består af 10 smukke Burlesque dansere. Gruppen har mere end 200 shows bag sig og er Københavns eneste professionelle Burlesque gruppe.   

Skal vi levere underholdning til jeres event? Udfyld formularen nederst på siden og fortæl os om jeres ønsker - så kontakter vi jer hurtigst muligt! 

Sweet Burlesque leverer uforglemmelig og gennemført underholdning, når de dygtige og smukke dansere indtager gulvet og sætter gang i enhver fest med et show i verdensklasse. 

Hvert show er unikt og skræddersyet efter vores kunders ønsker af evt. temaer, længde og størrelse; Perfekt til julefrokoster, festivaller, sociale events, spillesteder mm. 

 

ET SHOW TIL EN HVER LEJLIGHED

+ SHOWGIRLS SHOW

Sweet Burlesque Showgirl Show er noget helt specielt!

Dette Show oser af elgance, feminitet og Las Vegas stemning. Gør dig klar til at opleve dansepigerne smagfulde og samtidig sensuelle dansetrin og blændende kostumer fyldt til bristepunktet med fjer og rhinsten.

Showgirls Showet er det perfekte show til dig, som gerne vil pifte dit event op med wauw og ekstravagance!

+ GREAT GATSBY SHOW

Oplev vores populære 1920’er Great Gatsby show med flapper kjoler, ’whuuu piger’ og eskalerende energi! Showet, der vil løfte dit event til en ekstatisk succes!

Vores Great Gatsby show er festligt, energifyldt samt sjovt, og vil tage dine gæster tilbage til de brølende 20’er, hvor alt var bare en lille smule vildere!

Dette show indeholder masser af humor, sensuelle dansebevægelser og energi – perfekt til at sætte ild i dansegulvet til enhver fest.

+ BURLESQUE SHOW

Vores klassiske Burlesque show er en rigtig godbid til dine gæster! Showet er energisk, humoristisk og sexet! Samtidigt, er dette show af høj standard med klasse og finesse. Koreografierne vil være inspiraret af de stærke sange og dansetrin fra filmen Burlesque og fra vores tids trends og bevægelser.

Denne Burlesque optræden består altid af en gruppe dansere og handler aldrig om nøgenhed – selvom vi godt kan finde på at tage en handske, en strømpe eller en nederdel af…

+ HALLOWEEN SHOW

Vær beredt op et uhyggeligt show med dramatisk musik, gysende kostumer og et twist af sexiness.

Det er en hjemsøgt verden af forførende kvinder og akrobatiske mareridt. Ingen er sikre, når vores dansende skabninger slentrer ud gennem publikum.

Tør du?

+ MOULIN ROUGE SHOW

Ny den overdådig parisisk kabaret følelse med vores spektakulære Moulin Rouge show.

Energien og de blandede dansestilarter under dette ekstraordinære show vil være af højeste standard og lade danserne skinne igennem med deres fantastiske talent og performancekunst.

Et glamourøst show med sprudlende dansere og drømmende kostumer!

+ ROCK N ROLL SHOW

Vores Rock n’ Roll show er en rigtig party starter med vilde og våde rock bitches, der med deres specielle magtfulde rock n’ roll attitude vil blæse dig omkuld! Showets vildskab kombineret med feminine sensualitet er en rigtig crowd pleaser med akrobatisk poledans og cool rock n’ roll dansebevægelser.

Sweet Burlesques rock n’ roll optræden til Copenhell festival blev rost meget både af det medtagede publikum og i den store presseomtale efterfølgende.

Rock n’ Roll er kommet for at blive, så lad os nyde det og feste igennem!

+ SKRÆDDERSYET SHOW

Vi vil hellere end gerne høre dine idéer og ønsker for dit drømmeshow. Du kan bare kontakte os ved at ringe eller sende en e-mail til os, så vi sammen kan skræddersy et show, der passer til lige netop din fest.

Har du ikke oplevet Sweet Burleqsue før?

Bare rolig, vi har opdateret vores eventkalender, så du har mulighed for at opleve Sweet Burlesque og deres forførende smil og prangende kostumer på tæt hold! Så tag din veninde, venner, søster eller måske endda din mor med, få jer en cocktail og nyd underholdningen - vi lover de vil elske det!


New Orleans Burlesque show - live-Band og DAns i ét

 

Skal jeres fest, julefrokost eller event lige have dét ekstra?

Sweet Burlesque og Jazz Five giver jer muligheden for at opleve et eksklusivt show med stemningsfyldt New Orleans jazz og moderne Burlesque. Vi lover spændende, forførende og humørspækket underholdning i topklasse.

New Orleans Burlesque tager dig med på en rejse gennem deres fælles univers af Satire, Jazz, up-beat og harmoni, nærvær og improvisation.

Oplev et veloplagt 5-mands-band med blæsere, klaver, trommer samt forrygende letpåklædte Burlesque-dansere, der pryder dansegulvet under de festlige New Orleans toner. 

Ønsker i at booke et helt eksklusive show med Sweet Burlesque og Jazz Five?
Fortæl om jeres arrangement og ønsker i formularen nedenfor og vi kontakter jer hurtigst muligt.

Se en show-teaser med Sweet Burlesque og Jazz Five her.
Læs mere om Jazz Five her.

 
 

Skal vi optræde til jeres næste fest, julefrokost, event eller festival? Fortæl os om jeres ønsker og book et show I sent vil glemme.

Navn *
Navn
Dato
Dato
*Fortæl os, hvad I kunne tænke jer samt tid og sted for begivenheden.

tidligere shows

NORTHSIDE FESITVAL 2017, 2018 & 2019

BURLESQUE IDOL UK 2016

NØRREBRO TEATER

BREMEN TEATER

 SKUESPILLERHUSET

 

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2017

COPENHELL 2019

COPENHAGEN GROTESQUE BURLESQUE

DIGNITY VELGØRENHED

CARLSBERG

PWC

SCAN-GROUP

PENTHOUSE

ÅF - HANSEN OG HENNEBERG

ITUC 2018