Holdoversigt

Hvis du har set 'Moulin rouge', 'Chicago' og er fan af filmen "Burlesque" med Cher og Christina Aguilera, så er disse dansetimer lige noget for dig!

Hos os lærer du at danse Burlesque og alt hvad dette indebærer. Timen starter med en generel opvarmning med musik, hvor vi danser os varme. Opvarmningen indeholder 'ChairWork', som er et motionskoncept, hvor vi benytter stole på bedste Burlesque-vis, således deltagerne vænner sig til at danse med og på stolen. Gennem hele sæsonen vil du i timen bl.a. få kendskab til basis trinene i Burlesque genren samt hvordan man håndtere og danser med forskellige rekvisitter såsom handsker, stokke, hatte mm. Til timerne vil du lære forskellige danserutiner. Hver rutine har et forløb over fire uger, så alle kan følge med og fordybe sig i koreografien. Målet er at gøre deltagerne klar til årets store afdansningsshow, som afholdes i Maj.

Vi lover, at du vil opnå en god portion selvtillid samt lærer at udtrykke dig selv gennem dans UDEN at være vulgær i et trygt og sjovt forum, hvor der er plads til alle. Du vil samtidig forbedre din kropsbevidsthed, nyde din krop mere, få en bedre kropsholdning og føle dig sexet og lækker. Timerne foregår på bare fødder, og vi beholder tøjet på så kom i det tøj, du har det mest behageligt i.

 
 

+ BURLESQUE BEGYNDER

Alle kan være med på dette hold. Der kræves ingen danseerfaring, men godt humør og gåpåmod. Timerne henvender sig til personer, der har ingen eller lidt erfaring med Burlesque samt til tidligere deltagere på begynderhold, som stadig ønsker at få en genopfriskning af basis trin.

Du vil i løbet af sæsonen blive undervist i grundtrin i Burlesque samt lære din krop og dig selv bedre at kende efter en time med denne fantastiske dansestil.

MANDAG 17:00-18:00

ONSDAG 17:00-18:00

TORSDAG 19:00-20:00

+ BURLESQUE LETØVET

Burlesque Let øvede er for dig, der har været på Sweet Burlesque’s begynderhold mindst 1 eller 2 sæsoner og nu er klar til en personlig udfordring. Du kan også sagtens hører til på dette hold, hvis du har en del danseerfaring fra andre stilarter eller danseskoler, men det forventes, at du har helt styr på de almindelige basistrin i Burlesque og kan følge koreografi.

På dette hold går vi mere i detaljer med grundteknikkerne og mimikken, hvor vi hjælper og inspirerer hinanden. Fokus vil være at få gjort din bevægelse, trin, balance, teknik og timing bedre, når du danser. På den måde vil du udvikle din dans med stil.

TIRSDAG 18:00-19:00

ONSDAG 18:00-19:00

+ BURLESQUE ØVET

Du skal have gået til Burlesque før eller have anden danse erfaring. Du skal på dette hold turde at udfordre dig selv, slå dig løs og være på, når du danser. Der vil være fokus på udstråling, rytmeforståelse, performance og optræden.

Dette hold er for øvede dansere, der har danset i mindst 3-4 år og som har helt styr på deres grundtrin og kropstillid. Holdet er for dem der søger udfordring og vil Burlesque mere end på hobby plan, da dette hold også kan få mulighed for at optræde til shows mm. Der vil ikke blive undervist i grundtrin på dette niveau medmindre, at det er nye og ukendte trin.

MANDAG 18:00-19:20

+ 1920s/SHOWGIRLS

I år tilbyder vi et helt nyt hold hvor inspirationen er hentet direkte fra de festlige 1920’ere samt fra Las Vegas’ showgirls. På dette hold fokuserer vi på styrke, holdning, præsentation, høje spark, splits og charleston alt imens du lærer en koreografi, der vil resultere i et stort ’WOW’ fra publikum. Du vil lære at agere som en sand showgirl krydret med den friske 1920’er charme. Vi kommer til at arbejde med grundteknik samt lære at gøre brug af remedier, der hører til en sand showgirl. Du vil også lære mere omkring udarbejdelsen af kostumer samt historien bag Charleston og go-go danseren i løbet af hele sæsonen.

MANDAG 16:00-17:00

+ BURLESQUE HEELS

Drømmer du om at blive bedre til at bevæge dig og danse i hæle? Så er denne time lige noget for dig. Heels er Burlesque i hæle, hvor vi har fokus på det feminine og sensuelle i dansen. Denne time vil være udfordrende, sjov, sexet og give mulighed for at øge klædeskabet med endnu flere hæle end før!

Heels er det bedste hold til at arbejde med din mimik, holdning, fierceness samtidig med at du kommer i kontakt med din indre diva på dansegulvet. De fleste træner i træningstøj og høje hæle. Du behøver ikke at starte med at danse i hæle og længden på stiletten bestemmer du selv. For første gang tilbyder vi både Heels Begynder og Let øvede. Heels Letøvede kræver, at man har en god portion danseerfaring for at være med og er ikke for nybegyndere. Hvis du er ny i hæle anbefaler vi derfor ,at du tilmelder dig Heels Begynder.

TIRSDAG 19:00-20:00 LET ØVEDE

ONSDAG 16:00-17:00 BEGYNDER

+ SWEET BURLY GROOVE

Hver fredag byder vi op til dans og vi glæder os til at se dig! Dette hold er særligt for dig, som måske ikke har mulighed for at deltage på vores faste hold eller til dig, som bare ikke kan få nok af Sweet Burlesque og ville elske at skyde weekenden i gang med Burly groove og sensuelle moves. Undervisningen vil være anderledes fra gang til gang og kræver ikke fast tilmeldelse for at kunne deltage på holdet. Du kan nemlig benytte vores klippekort til denne time. Vi vil have forskellige temaer undervejs og hver uge vil det blive annonceret, hvilken træner du kan glæde dig til at bruge din fredag med. Vi lover det aldrig bliver kedeligt!

Sweet Burly Groove er tiltænkt til at være et ekstra pusterum på ugen, hvor man kan komme og have det sjovt, nyde at bevæge sig samt starte weekenden med energi og højt humør!

FREDAG 16:00-17:00 (OBS kan variere tidsmæssigt)

+ BURLY MORNINGS

Kom og dans dig frisk til denne morgentime i Burlesquens tegn! Denne time er for alle - både nye og øvede burlesque dansere, som ønsker at starte sin dag med lækre Burlesque moves.

Vi laver korte koreografier på holdet, øver mimik og stage presence og sørger for, at din morgen bliver skudt i gang i bedste burlesque stil.

OBS: Dette hold kører ikke i 2019, men vi håber at få det op at køre i 2020!

+ MAMALESQUE

Mamalesque er et 4 ugers forløb, der hylder alle jer skønne gravide, samt nybagte mødre! Er du træt af kaffeaftaler og gåture rundt om søerne? Har du svært ved at komme igang igen og kan ikke overskue at tilmelde dig en hel sæson eller bindende medlemsskab på et hold? Leder du efter en sjov og underholdende måde at dyrke motion på og få gang i kroppen igen? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Mamalesque tilbyder 4 x 1,5 times burlesque undervisning, hvor fokus vil være på det feminine, sensuelle samt genopbygning af styrke via dans. Der vil også være tid til hyggelig samvær og til at dele erfaringer for mødre og kommende mødre! Miss Ann er uddannet fysioterapeut og vil tage udgangspunkt i bækkenbunden, stærke arme, samt en ret ryg imens man danser og har det sjovt! Dette er også en oplagt mulighed for at lave noget sammen med din mødregruppe.

Timen er bygget op således, at du har mulighed for at skifte ble, amme m.m. - du er derfor mere end velkommen til at tage baby med (OBS: kun babyer fra 1 måned – 7 måneder). Der vil være lavt musik under timen og et sted, hvor baby kan ligge eller du kan have baby med i slynge.

Du kan læse mere om dette forløb lige her.

+ BURLESQUE 40+

Er du fyldt 40 år og mangler et alternativ til fitness, pole eller zumba eller elsker du bare at danse, så er denne time lige noget for dig! Vores 40+ hold var en kæmpe succes sidste sæson og hos Sweet Burlesque mener vi, at alle kvinder har ret til at føle sig sexet og godt tilpas i egen krop uanset alder og derfor tilbyder vi Burlesque for 40 +.

I år tilbyder vi nu to 40+ hold: et for begynder og et for letøvet. På vores 40+ begynder hold kan alle kan være med og der kræves ingen danseerfaring, men godt humør og gåpåmod. Letøvet 40+ er for dig med en del danse erfaring eller for elever, der har danset mindst 1 eller 2 sæsoner hos Sweet Burlesque. Det forventes, at du har styr på de almindelige basistrin i Burlesque.

TIRSDAG 17:00-18:00 40+ BEGYNDER

TORSDAG 17:00-18:00 40+ LETØVET

+ ChairDance /FloorWork

ChairDance/FloorWork er et nyt koncept, der tilbyder et mere specifik fokus på selve bevægelsen omkring stolen samt blive bedre til at danse på gulvet . På disse timer vil du kun lære koreografier på stol og/eller på gulv. Koreografien kan indbyde til høje hæle, brug af remedier m.m. ligesom på vores andre hold. Fokus vil dog være dans på stolen eller gulv, hvor du vil lære at mestre begge dele til perfektion.

Timerne oser af sensualitet og er et godt supplement til andre træningsformer, hvis man gerne vile spice hverdagen op med lækre moves, feminine vibes, sensuelle bevægelser og ikke mindst en god portion ’feel-good’.

ChairDance/FloorWork er dansetimer ligesom mange af vores andre hold. Fokus er på bevægelse og koreografi og er derfor ikke det samme som ChairWork, hvor fokus her er på en god omgang workout.

LØRDAG 11:30-12:30

+ FLEXIBILITY

Flexibility er for dig, der ønsker at blive stærkere og mere smidig på en sikker og effektiv måde. Holdet er særligt tilrettelagt for dansere og vil derfor ikke kun inkludere stræk, men også styrke øvelser med henblik på at hjælpe dig til at bruge din fleksibilitet aktivt, når du danser. Vores Flexibility hold er for alle. Der vil blive taget hensyn til folks forskellige niveauer og øvelserne vil blive justeret til dit specifikke udgangspunkt, så du får mest muligt ud af timen.

Der vil blive lagt stor vægt på korrekt teknik, sikre strækøvelser og fleksibilitet specifikt for den voksne krop.ONSDAG 20:00- 21:30

LØRDAG 10:00-11:30

+ CHAIRWORK

Denne time er til dig, der gerne vil udfordre dig selv og have en sjov og hård workout. Til ChairWork får du opbygget styrke, som giver sved på panden. Timen vil have fokus på teknik og udførelse og du vil få opbygget en stærk og glad krop. Vores dygtige danselærer vil guide dig på vej til en mere akrobatisk og stærk krop gennem øvelser, som vil gavne både krop og psyke. Du får en effektiv træning af hele kroppen, som du med garanti vil føle et par dage efter og som også vil forbedre din evne til at udføre nogle af de mere udfordrende øvelser og tricks på stolene. Dette hold kræver en god kropsforståelse og en god grund form og vi anbefaler, at du har styrketrænet før og har en god basis styrke i hele kroppen. Du vil lære nye tricks på stolene, der vil blive sat sammen løbende til koreografi, som I vil arbejde på i løbet af sæsonen.

ONSDAG 19:00-20:00 BEGYNDER

TORSDAG 18:00-19:00 LETØVET

+ STREETJAZZ

Streetjazz er til dig, der godt kan lide at danse og som ikke kan stå stille, når de nyeste hits bliver spillet i radioen! Streetjazz er en danseform, der indeholder elementer fra hiphop, house og L.A. style blandet med traditionel jazz dans. Opvarmningen vil være en blanding af teknik, groove samt grundig introduktion til de mest basale trin, som vil blive udført ved at lave over-gulv øvelser. Herefter lærer du en koreografi der vil blive arbejdet på løbende i sæsonen. Streetjazz Øvet er et eksklusivt hold, hvor du skal have danset i min. 5 år på højt niveau for at kunne deltage på holdet. Her tager vi inspiration fra de helt store dansestjerner såsom Jojo Gomez, Brian Friedmann, Galen Hooks og mange flere. Timerne er teknisk udfordrende og fyldt med energi og danseglæde. Gennem en sæson vil du lære nye og forskellig artede koreografier og vi arbejder med udstråling, groove samt freestyle.

TIRSDAG 20-21:20 ADVANCED

TORSDAG 20:00-21:00 BEGYNDER

 
 
holddk.png
 

Praktisk info

Lukket

Efterårsferie: 14.10.19-20.10.19

Juleferie: 16.12.19-06.01.20

Vinterferie: 10.02.20-16.02.20

9. april 2020: Skærtorsdag

10. april 2020: Lang fredag

13. april 2020: 2. påskedag

Shows

Boolesque (Halloween Show): 25-26. oktober 2019

Juleshow: 5. december 2019

Sweet Burlesque afslutningsshow: 25. april 2020