Back to All Events

Sweet Burlesque Dance Show Featuring Jazz Five + Speciel Guest Steffen Westmark

  • Kulturhus Viften 130 Rødovre Parkvej Rødovre, 2610 Denmark (map)

Sweet Burlesque gentager succesen fra sidste år...

Vi vil derfor gerne invitere dig til en humoristisk, forførende og 'Sweet' underholdning lørdag d. 5. maj på Viften i Rødovre, med garanti for top underholdning samt masser af musik og dans.
Kom og oplev når danserne fra Sweet Burlesque tager dig tilbage i tiden til 1920’ernes showbizz og glam med et moderne twist, hvor smukke kostumer, veludførte koreografier samt farverige scene shows vil pryde din aften og give dig en uforglemmelig oplevelse.

PSSSST! Vi har været så heldige at selveste Jazz Five, det fantastiske 5 mands band, kommer og optræder igen i år. Jazz Five byder på gennemfunky jazz og blues med rødder i nutidens New orleans. Bandet har med sig på scenen ingen ringere end Steffen Westmark (Blue Van og Peppermint B) og det bliver uden tvivl en fest, når Jazz Five går på scenen og afslutter ballet! GÅ IKKE GLIP AF DETTE! 

KOM OG OPLEV et show, hvor passionen og fremdriften fra Sweet Burlesque, vil give dig en uforglemmelig oplevelse. Det bliver uden tvivl sexet, glamourøst og morsomt, når alle vores burlesque danser i alle niveauer fra Sweet Burlesque gør deres entre på scenen.

Sæt X i kalenderen og glæd dig til en forførende underholdning med masser af god stemning og gode burlesque cocktails.
___________________________________________________________________________

DØRENE ÅBNER KL.19:15 OG LUKKER KL.20 SHARP!

Aftenens program:

Kl. 20:00-22:10: Burlesque shows (med indlagt pause):

Kl. 22:30-00:00: Jazz Five

___________________________________________________________________________

KØB BILLETTER NU!

Entre: 250,-

___________________________________________________________________________

SWEET BURLESQUE SHOW TEAM
Oplev vores professionelle Burlesque showhold, der tilbyder første klasses underholdning. Showholdet har bl.a. optrådt i London, Northside festival, Bremen og Nørrebro teateret, Distortion, Copenhagen Jazz Festival samt flere gange optrådt ved landets største Burlesque fest "Copenhagen Grotesque Burlesque" og deltaget i Burlesque Idol UK 2016.

___________________________________________________________________________

HISTORIEN OM DEN FORFØRENDE DANSEGENRE
Tænk Cabaret, Moulin Rouge, Chicago og Lady Marmelade kombineret i en og tilsæt dernæst et snært af satire, performance of art og glamourøst underholdning så får du det Sweet Burlesque kendetegner som Klassisk Burlesque. Sweet Burlesque er et koncept, der breder sig med stor fart. Sweet Burlesque har eksisteret siden 2011 og er nu en blomstrende virksomhed med over 270 elever samt 11 hold om ugen, hvor der bliver undervist i Burlesque i forskellige niveauer og genrer. Sweet Burlesque henvender sig til alle kvinder i alle aldre og former og det vil afdansningsshowet også afspejle.

OBS: Showet er ikke for børn! 

Køb billetter her: https://sweetburlesque.billetexpressen.dk/

Earlier Event: April 3
The Baroque Ball of the Dashing Dukes
Later Event: January 12
Åbent hus arrangement