sweet burlesque live shows

LIVE SHOWS

Glamourøs, forførende og humoristisk underholdning,

der slår benene væk under jer

A world class act
— Lolo Brow
Ready for Vegas
— Tempest Rose
 
 
 
 

unik Underholdning i verdensklasse

 

Sweet Burlesque leverer uforglemmelig og gennemført underholdning, når de dygtige og smukke dansere indtager gulvet og sætter gang i enhver fest med et show i verdensklasse. 

Hvert show er unikt og skræddersyet efter vores kunders ønsker af evt. temaer, længde og størrelse; Perfekt til julefrokoster, festivaller, sociale events, spillesteder mm. 

Sweet Burlesque gruppen er skabt af den rutinerede koreograf Headmistress Ann og består af 10 smukke Burlesque dansere. Gruppen har mere end 200 shows bag sig og er Københavns eneste professionelle Burlesque gruppe.   

Skal vi levere underholdning til jeres event? Udfyld formularen nederst på siden og fortæl os om jeres ønsker - så kontakter vi jer hurtigst muligt! 

 

Har du ikke oplevet Sweet Burleqsue før?

Bare rolig, vi har opdateret vores eventkalender, så du har mulighed for at opleve Sweet Burlesque og deres forførende smil og prangende kostumer på tæt hold! Så tag din veninde, venner, søster eller måske endda din mor med, få jer en cocktail og nyd underholdningen - vi lover de vil elske det!

 

New Orleans Burlesque show - live-Band og DAns i ét

 

Skal jeres fest, julefrokost eller event lige have dét ekstra?

Sweet Burlesque og Jazz Five giver jer muligheden for at opleve et eksklusivt show med stemningsfyldt New Orleans jazz og moderne Burlesque. Vi lover spændende, forførende og humørspækket underholdning i topklasse.

New Orleans Burlesque tager dig med på en rejse gennem deres fælles univers af Satire, Jazz, up-beat og harmoni, nærvær og improvisation.

Oplev et veloplagt 5-mands-band med blæsere, klaver, trommer samt forrygende letpåklædte Burlesque-dansere, der pryder dansegulvet under de festlige New Orleans toner. 

Ønsker i at booke et helt eksklusive show med Sweet Burlesque og Jazz Five?
Fortæl om jeres arrangement og ønsker i formularen nedenfor og vi kontakter jer hurtigst muligt.

Se en show-teaser med Sweet Burlesque og Jazz Five her.
Læs mere om Jazz Five her.

 
 

Skal vi optræde til jeres næste fest, julefrokost, event eller festival? Fortæl os om jeres ønsker og book et show I sent vil glemme.


tidligere shows

NORTHSIDE FESITVAL 2017, 2018 & 2019

BURLESQUE IDOL UK 2016

NØRREBRO TEATER

BREMEN TEATER

 SKUESPILLERHUSET

 

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2017

COPENHELL 2019

COPENHAGEN GROTESQUE BURLESQUE

DIGNITY VELGØRENHED

CARLSBERG

PWC

SCAN-GROUP

PENTHOUSE

ÅF - HANSEN OG HENNEBERG

ITUC 2018